Корпоративно дарителство

Корпоративната социална отговорност (КСО) вече е задължителен елемент от профила на всяка компания. Но какво трябва да съдържа и как да го управляваме така, че да има полза и за обществото, за духа и имиджа на компанията и същевременно да отговаря на корпоративните цели?

Ние можем да Ви помогнем в целия процес - от избора на кауза и подходите за нейната подкрепа до реализиране на идеите ви.

Независимо колко голяма е Вашата компания, ние ще Ви помогнем да постигнете максимални резултати със своите програми.

Благодарение на нашия професионален опит за нуждите на социалните, образователните и екологичните организации, ФПББ може да консултира оформянето на вашата отличима корпоративна социална програма, която ще е изработена специално за Вашата компания.

Заедно, ние можем да постигнем реални промени – за Вашата компания, за Вашите служители, за обществото.

За да получите консултация за Вашата социално-отговорна програма, моля, свържете се с нас.

 

Услуги за индивидуални дарители

Представете си как помагате за успеха на каузата, на която сте съпричастни! С наша помощ можете да го направите! Достатъчно е да се свържете с нас и да заявите желанието си да дарявате. Ние ще Ви предложим избор от смислени каузи и ефективни начини, за да ги подкрепяте. Ще се погрижим дарението Ви да стигне до своето предназначение и да получите обратна връзка.

Общи условия за взаимоотношенията между фондация "Помощ за благотворителността в България" и дарители - физически и юридически лица