Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) е експертна организация, която работи за модерна благотворителност и силен и ефективен нестопански сектор.

ФПББ е част от световната мрежа на организациите Charities Aid с централен офис във Великобритания. CAF Великобритания (Charities Aid Foundation UK) е уникална организация с огромен принос в предлагането на услуги за организации, фирмени и индивидуални дарители.

В България Фондацията е активна в адаптирането модели от работата на британските ни колеги и разработването на специфични решения за България.

ФПББ е учредена на 16 ноември 1995 г. Регистрационен № 20021107001 в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на обществено полезна дейност.

Наши основатели са водещи български фондации: Фондация “Еврика”, Институт “Отворено общество”, Международна фондация “Св.св. Кирил и Методий” и Съюз на българските фондации и сдружения.

Можете да подкрепите всяка от нашите фондове или каузи с еднократно дарение:

онлайн - чрез дебитна/кредитна карта - през Платформата.бг

по банкова сметка в ЛЕВА:

IBAN: BG15 UNCR 70001522604629
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7
Име: ФПББ
Основание: дарение (посочете името на проекта, който желаете да подкрепите
или оставете разпределението на ФПББ)

Ако желаете да получите документ за направеното дарение, моля, свържете се с нас.

Можете да дарите част от своето време и опит. Доброволният труд може да бъде наистина удовлетворяващо изживяване - ще срещнете нови хора, ще натрупате уникален опит, ще се почувствате по-добре. Къде, с какво и на кого можете да помогнете? Свържете се с нас.